THANK YOU

Uw aanvraag is verstuurd naar onze beheerder Dit venster sluiten close

Wachtwoord verstuurd

Uw wachtwoord is verstuurd Dit venster sluiten close
about logo

OVER ONS

GYEON is een merk dat betrouwbare, grondig geteste producten biedt die beantwoorden aan de eisen van liefhebbers en de hoge standaarden van professionals. Gyeon gaat heel ver om u actuele en betrouwbare oplossingen te bieden die zorgen voor een optimaal resultaat én een hoge klanttevredenheid. Het is onze missie om technologisch geavanceerde producten te bieden tegen een scherpe prijs.

 

Producten van Gyeon zijn niet te vergelijken met gekleurde waxen. Bij ons vindt u geen middelen met de geur van bananen of aardbeien. Wij beloven u geen fonkelnieuwe auto in minder dan een kwartier. Met onze producten kiest u voor een langdurige en kwalitatief hoogwaardige bescherming. Wilt u betrouwbare resultaten? Echte en krachtige bescherming die maandenlang actief blijft? En wilt u probleemloos genieten van een prachtig uitziend voertuig? Vertrouw dan op GYEON.

Daarom kunt u op ons vertrouwen

Het merk GYEON is gebouwd op een jarenlange ervaring in de professionele detailing-wereld. Wij zien onszelf niet als een fabrikant; wij voelen passie voor wat we doen. Elk item in ons assortiment is het resultaat van onze drive om u het best mogelijke product te bieden. In kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. We hebben tientallen tests uitgevoerd en we hebben talloze auto’s behandeld om zo al onze kennis te verpakken in producten met alle optimale eigenschappen.

 

Wij weten dat uw tijd kostbaar is. Dat respecteren we. En daarom mag u rekenen op een eerlijk, professioneel advies wanneer u ons een vraag stelt. Wij begrijpen dat u graag prettig en snel werkt. Daarom zijn al onze producten voorzien van de belangrijkste accessoires en leest u in een uitgebreide, geïllustreerde handleiding hoe u ze het best gebruikt. Wij begrijpen dat uw oog ook wat wil. En daarom leveren we onze producten af in een fraaie, kwaliteitsverpakking.

about products
scroll down
 

GYEON. De ultieme technologie

about

 

Bescherming op basis van siliciumdioxide (SiO2) is de meest geavanceerde technologie in autobescherming ooit ontwikkeld. Tot nu toe werd het vooral ingezet door veeleisende afnemers uit de elektronica industrie. Of het werd toegepast op treinen om ze te beschermen tegen graffiti en andere soorten vandalisme.  En nu introduceert GYEON deze formule in de automobielindustrie. In complexe chemische processen wordt silica vermengd met speciaal samengestelde oplosmiddelen die ervoor zorgen dat deze stof zich kan hechten aan de lak van uw auto. Het resultaat: merkbare hardheid. De Quartz-coating heeft twee belangrijke eigenschappen:

 

1 - Het versterkt de hardheid en verhoogt die tot wel 9H (hardheid van een beschermlaag volgens de Schaal van Mohs)

2 – De coating is aanmerkelijk dikker dan u misschien gewend bent. Binnen de automobielindustrie is het een unicum. Het is namelijk de enige coating die een dikte kan bereiken tot 1 micron.

 

Traditionele lakbeschermende coatings op basis van natuurlijke of synthetische waxen of producten op polymeerbasis (ook wel ‘nanotechnologie’ genoemd) bieden geen garantie op  een meetbaar dikke beschermlaag. Zij blijven op de lak zitten tot hun natuurlijke vettigheid opraakt of zolang de polymeerverbindingen niet al te veel zijn aangetast. Meestal neemt de werking van deze producten ook af wanneer er ontvettende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. Quartz-coatings kennen dat probleem niet.  Zij hebben een afwijkende structuur, een andere chemische samenstelling en bieden meer weerstand. Afhankelijk van het aantal lagen dat u aanbrengt, kan de dikte van de beschermlaag oplopen van 0,2 tot 1,5 micron. Maar het belangrijkste is de weerstand die de laag biedt tegen andere stoffen. Binnen 24 uur verdampt 90% van de oplosmiddelen en na 14 dagen is 100% verdwenen. Wat overblijft is een unieke bescherming: massief, hard en extreem duurzaam.

 

Dankzij de dikte van de quartz-coating heeft uw lak geen last van krassen en vervagingen die voorkomen bij het wassen van de auto of bij blootstelling aan zure substanties zoals vogelpoep. Al deze schadelijke elementen bereiken de lak gewoonweg niet. Bovendien is een quartz-coating bestand tegen chemische stoffen (en niet alleen wasmiddelen) met een pH-waarde tussen 2 en 11. Dat zorgt ervoor dat u uw auto zorgeloos zo vaak kunt wassen als u wilt. Ook met sterkere middelen. De kleine moleculen in de coating zijn zo krachtig en compact met elkaar verbonden dat geen enkele externe factor de structuur aan kan tasten. Er is maar één methode sterk genoeg om deze coating te verwijderen: een intensieve behandeling met professionele polijstmiddelen. 

background web
scroll down
 

WEERSTAND

Alle beschermende coatings van Gyeon zijn gebaseerd op SiO2. En dat is een garantie voor een buitengewone weerstand tegen chemicaliën met een waarde tussen 2 en 11 pH en tegen andere schadelijke stoffen in de atmosfeer en op de weg.

BESCHERMING DIE BLIJFT

Gyeon zet de standaard op het gebied van langdurig beschermende coatings. Iedereen  krijgt een maximaal resultaat. Bovendien geeft Gyeon op haar professionele Q2 MOHS PLUS coating 2 jaar garantie. 

EFFICIËNT

Met slechts 30 ml quartz-coating beschermt u een auto een jaar lang. Met producten als Q2M IRON of Q2M CURE in uw collectie, houdt u uw auto ondertussen schoon en in topvorm.

EENVOUDIG

De juiste manier van aanbrengen is essentieel voor een optimaal resultaat. Daarom combineren onze producten geavanceerde technologie met gebruiksgemak. Elk product heeft een duidelijke, geïllustreerde handleiding. 

EFFECTIEF

De belangrijkste reden voor een behandeling is dat u de lak van uw auto wilt beschermen. Daarnaast wilt u natuurlijk ook het fraaie uiterlijk van uw voertuig behouden. GYEON zorgt voor een langdurige bescherming samen met een uitstraling die vaak beter is dan van hoge kwaliteitswaxen.

anti scars

ZELFREINIGENDE
EIGENSCHAPPEN

Due to the most pivotal property of products based on SiO2, which is high capability of water- and contaminants-repelling, a vehicle protected with quartz coating remains clean significantly longer and its usual maintenance is much easier and less time-consuming.

anti scars
scroll down
 
image

 

WAT IS EEN WAX? WAT IS EEN QUARTZ COATING? DE SAMENSTELLING

Quartz coating  is een vloeibaar medium op basis van SiO2 .  Het beschermt de oppervlakken van auto’s. Het bevat de benodigde oplosmiddelen om het vloeibaar te maken en zo het aanbrengen op de lak mogelijk te maken. De oplosmiddelen beginnen te verdampen bij contact met zuurstof. Traditionele waxen bevatten – in de meeste gevallen – de Carnauba was uit Braziliaanse palmbomen, bijenwas of een synthetische wax van het KPS type.  

Wat zijn de natuurlijke eigenschappen van waxen?

Natuurlijke waxen of mengvormen van natuurlijke en synthetische waxen staan vooral bekend om hun hoge oliegehalte. Dat zorgt voor een ‘wet look’ afwerking. Die eigenschap is meteen het nadeel van deze producten. Omdat olie niet bestand is tegen de reinigingsmiddelen in schoonmaakproducten, zelfs niet tegen mildere, zoals Shampoos.

Waxen ontbinden ook sneller onder invloed van chemische verontreinigingen zoals strooizout en vogelpoep.  Het oliegehalte dat zorgt voor de glans, zorgt er ook voor dat de resten van deze waxen lastig te verwijderen zijn. Er kunnen vegen achterblijven of witte resten die zich niet makkelijk laten verwijderen.


Waxen zullen daarom in de nabije toekomst minder efficiënt worden gevonden en plaats maken voor meer geavanceerde producten. Ze maken een lak tijdelijk mooier, maar bieden geen echte bescherming. 

Wat zijn de natuurlijke eigenschappen van een quartz coating?

Een quartz coating heeft een hoge structurele integriteit: de verbinding tussen de deeltjes is zo sterk dat de coating schade door externe factoren, zoals  chemicaliën, reinigingsmiddelen, vogelpoep en strooizout,  voorkomt. De coating geeft zware ontvettingsmiddelen, alcohol, teerachtige stoffen of metaaldeeltjes geen kans. Bovendien beschermt het door zijn unieke dikte de lak tegen krassen en wazen.  Tegelijkertijd is het heel helder en transparant zodat alle details van de lak en de afwerking maximaal zichtbaar zijn. 

 

Hoe bestendig is het tegen externe factoren?

De tabel hieronder toont de meest voorkomende factoren die invloed hebben op uw lak. De schaal loopt van 1 tot 10, waarbij 10 staat voor perfecte, volledige bescherming en 1 staat voor geen enkele vorm van bescherming. 

Verschillen in alledaags onderhoud van uw auto

Een quartz coating blinkt niet alleen uit in duurzaamheid en weerstand tegen allerlei invloeden.  Het maakt het dagelijks onderhoud van uw auto veel eenvoudiger. Zo wordt wassen makkelijker omdat de coating zelfreinigende eigenschappen heeft. Vuil hecht zich veel minder snel aan de coating dan aan lak die gewaxt is. Vaak is alleen water voldoende om het vuil te verwijderen. Als uw auto beschermd is met quartz coating, kunt u elk gewenst schoonmaakmiddel gebruiken, zo vaak u wilt en zonder bang te hoeven zijn voor schade. 

Conclusies

Wilt u een coating voor uw auto die alle gewenste eigenschappen bevat, zoals duurzaamheid, efficiënte bescherming, gebruiksgemak, onderhoud en meer? Dan is GYEON quartz coating een meer dan logische keuze. Dankzij de bijzondere eigenschappen van onze producten op basis van silica heeft u de garantie van een prachtig uitziende auto voor een lange, lange tijd. 

background
 
up